Anlık Bildirim

Inbox by Gmail uygulaması artık iPhone X'un çentiği ile uyumlu

iOS cihazlar için üretilen Inbox by Gmail uygulaması, sekiz ay sonra iPhone X'un çentikli ekranı ile uyumlu hale getirildi. Artık uygulamanın üst ve altında kalın şeritler görmeyeceksiniz.
iOS cihazlarda kullanılan Inbox by Gmail uygulaması, tam sekiz ay sonra çentikli iPhone X'e uyumlu hale getirildi. Kasım 2017'den bu yana Inbox by Gmail uygulaması iPhone X desteğini içermeyen 13 güncelleme almıştı. Uygulama, Google'ın iPhone X desteği alan son uygulamalarından biri ve diğer uygulamalar ise önümüzdeki yılın başında iPhone X'e uyumlu hale getirilecek.

Inbox by Gmail sekiz ay sonra çentiğe uyumlu hale getirildi

Yapılan güncelleme ile artık Inbox by Gmail uygulaması iPhone X'un çentikli ekranına uyumlu hale getirildi. Bundan böyle uygulamanın alt ve üst kısmında bulunan kalın siyah şeritler olmayacak. Google'ın sürüm notuna göre, yeni güncelleme bunun dışında başka bir yenilik sunmuyor.
Google dün iOS için standart Gmail uygulamasını da güncelleyerek, önemli mesajlar için yüksek öncelikli bildirimlere destek verildiğini açıkladı. Inbox by Gmail uygulamasını buraya tıklayarak App Store'dan güncelleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim