Anlık Bildirim

İngiltere'deki Samsung akıllı televizyonlarda reklam gösterilmesi büyük tepki topladı

İngiltere'deki Samsung akıllı televizyonlarda reklam gösterilmesi büyük tepki topladı
 
Kısa bir süre önce İngiltere'de yaşayan Samsung Smart Tv kullanıcılar sosyal medya platformlarından bir çok şikayette bulundular. Bu şikayetlerin sebebi ise sistem güncellemelerini haber veren bildirim barında reklam gösterimine başlanmasıydı. 
Bir çok kullanıcı bir kere parasını verip satın aldıkları üründe reklam görmekten rahatsız olurken bu durum Samsung'un geçtiğimiz dönemlerde yaşadığı benzer bir sıkıntıyı hatırlattı. Takip eden kullanıcılar hatırlayacaktır yılın ilk dönemlerinde Avusturalya'da yaşayan bir çok kullanıcı harici depolama birimlerinden izledikleri filmlerin arasına reklam girmesinden şikayetçi olmuştu. Bu bağlantıda sizlere aktardığımız durumun ardından ise problemin çözümü için araştırma başlatılmış ve kullanıcılardan özür dilenmişti.
İngiltere'de ki kullanıcıların yaşadığı olayın ardından da benzer bir açıklama geldi. Samsung sözcüsü yaşanılan durumun farkında olduklarını ve sorunla ilgili araştırma başlatıldığını söyledi. Akıllı televizyon sabıkası kabaran Samsung'un bu tarz girişimleri kullanıcı geri dönüşlerini görmek amacıyla yaptığı iddia ediliyor. Özellikle TV sektöründeki karlılığın azalması da Samsung'un bu tarz farklı girişimlere yönelmesine yol açmış olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5735 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
reklam, Samsung ve smart tv
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim