Anlık Bildirim

Samsung, Apple’ın iPad reklamıyla dalga geçti

Apple’ın M4 çipli iPad Pro için geçtiğimiz günlerde yayınladığı ve kullanıcıların tepkisini çeken “Crush” adlı reklamı Samsung’un alay konusu oldu. Samsung kendi reklamında Apple ile dalga geçti.
Samsung, Apple’ın iPad reklamıyla dalga geçti Tam Boyutta Gör
Apple, yeni M4 çipi ile birlikte gelen ultra ince yapıdaki iPad Pro için geçtiğimiz günlerde “Crush” adlı bir reklam yayınlamıştı. Bu reklam filminin hemen ardından firma, kullanıcıların büyük tepkisini çekmiş ve özür dilemek zorunda kalmıştı. Hatta bu reklamı televizyonda yayınlamayacağını da taahhüt etmişti. Şimdi ise Samsung, “Yaratıcılığı asla ezmeyiz” mottosuyla kendi reklam filminde Apple’a gönderme yaptı.

Samsung'dan gönderme var

Apple, kendi reklamında enstrümanları, atari oyunlarını, heykelleri ve oyuncakları devasa bir pres makinesiyle ezdikten sonra yeni iPad Pro’yu gösteriyordu. İnsanlar bu reklamın yaratıcılığı yok etmeyi temsil ettiğini düşünerek sosyal medyada tepkilerini göstermişti. Elbette Samsung, böylesi bir fırsatı geri tepemezdi.

X'teki Samsung Mobile hesabı, "UnCrush" hashtag'iyle kendi reklam filmini yayınladı. Videoda sergilenen sahne, Apple'ın büyük hidrolik presinin yaptıklarının sonrasını anımsatıyor; yerlerde boyalar, parçalanmış enstrümanlar bulunuyor. Bir kadın ise Galaxy AI ile desteklenen Galaxy Tab S9'undaki notalara bakarak hasarlı gitarı çalıyor. Reklamın hemen sonunda Samsung, 'Yaratıcılık ezilemez' diyerek Apple'a doğrudan bir gönderme yapıyor.

Elbette Samsung ilk defa Apple ile dalga geçmiyor. Güney Koreli devin aradan geçen yılların ardından bu türde çok reklamı bulunuyor. Öte yandan Galaxy Tab S9, geçtiğimiz yıl piyasaya çıkmıştı. Mevcut bilgilere göre Samsung, bu yıl Galaxy Tab S10’u tanıtmayabilir. Dolayısıyla M4 iPad Pro, bu yıl rakipsiz kalabilir. Bu arada Apple'ın reklamını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21469 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim