Anlık Bildirim

Instagram Hikayeler geçmişe gidiyor

Instagram Hikayeler özelliğinde artık 24 saatten eski içeriklerinizi bir araya getirerek klipler oluşturabileceksiniz. Bu konuda Snapchat platformu artık yalnız değil.

Rakibi Snapchat’in özelliklerini kopyalaması ile eleştirilen Instagram, bu ısrarından vazgeçmiyor. Instagram Hikayeler’in yeni özelliği bizi 2016 yılındaki bir Snapchat yeniliğine götürüyor.

Geçmiş hikayeler

Snapchat, Instagram gibi paylaşım platformları genelde kullanıcıların en fazla son 24 saat içerisinde kaydettikleri içerikleri paylaşmasına izin veriyor. Bu da kullanıcıları biraz kısıtlıyor. Yavaş yavaş bu kısıtlama kalkmaya başladı.

Geçen yıl Snapchat bu kısıtlamayı kaldırarak kullanıcıların 24 saat öncesinden de içeriklerini bir araya getirmesini ve paylaşmasını sağlamıştı. Şimdi sıra Instagram’a geldi.

Instagram Hikayeler kısmına yeni eklenen özellik, burada da artık 24 saatten önceki içerikleri de bir klipte birleştirmenizi sağlıyor. Özellik ayrıca yeni bir tarih etiketi de barındırıyor. Gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bunları paylaşabiliyorsunuz.

Snapchat öncü yeniliklerine rağmen halen kullanıcı kazanmada sıkıntı yaşarken, Instagram onu ikiye katlamayı başardı. Güncelleme bu hafta itibariyle dağıtıma başlamış durumda.

Instagram: Google Play II App Store
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim