Anlık Bildirim

Instagram son paylaştıklarınızı listeliyor

Instagram platformunda arkadaşlarınızla DM üzerinden paylaştığınız gönderileri artık tek bir yerden görebileceksiniz. Beta sürümünde ilk testler başlamış durumda. 
Instagram
Instagram üzerinde standart gönderileri veya Reels videolarını DM üzerinden arkadaşlarınıza gönderdiğinizde, daha sonra neyi gönderdiğinizi hatırlamak için yine o arkadaşınızın mesaj kutusuna gitmeniz gerekiyordu.

Instagram son paylaşım listesi

Instagram beta sürecinde olan yeni bir özellik, son paylaştığınız gönderileri artık tek bir yerde görebilmenizi sağlayacak. DM ana sayfasının arama kısmına getirilen bu özellik ile önemli bir kolaylık getirilmiş oluyor.

Arama kısmına dokunduğunuz zaman hemen alt kısımda karo şeklinde son paylaşımlarınız çıkıyor. Burada belirli bir sırayı görebileceğiniz gibi tümünü görebileceğiniz listeye de ulaşabiliyorsunuz. Karoların sol alt kısmındaki avatarlar da son olarak kiminle paylaşıldığını gösteriyor. Meta özellik üzerinde çalıştıklarını doğruladı ancak bu listede gönderiler mi yoksa Reels videoları mı olacak henüz bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim