Anlık Bildirim

Meta, Instagram'da NFT satışlarına yeşil ışık yaktı!

Dev sosyal medya platformu Instagram, yeni NFT özellikleri kazanıyor. Platform, yakın gelecekte kullanıcıların NFT alım satımı yapabileceği bir pazar yerine dönüşebilir.
Instagram'da NFT dönemi başlıyor! Üretilip satılabilecek Tam Boyutta Gör
Instagram ve Facebook’un çatı şirketi Meta, NFT’lere (değiştirilemez token) olan desteğini genişletiyor. Bugün Creator Week etkinliği sırasında dev şirket, Instagram üzerinde dijital içerik oluşturucularının NFT üretmesine ve satmasına izin vereceğini duyurdu.

Instagram'da NFT devri başlıyor

Meta, geçtiğimiz yıldan bu yana Instagram ve Facebook’un NFT desteği üzerinde çalışıyor olsa da, kullanıcılara yalnızca dijital koleksiyonlarını sergileyebilme fırsatı verilmişti. Yapılan açıklamaya göre artık Instagram, bazı içerik oluşturucuların NFT koleksiyonları oluşturabilmeleri ve bunları hayran ve takipçilerine satabilmeleri için bir "uçtan uca araç setine" sahip olacak.

Ayrıca platformun NFT sistemini de güncelleyen dev şirket, kullanıcıların Instagram profillerinde video NFT'leri etkileştirmesine vesolana blok zinciri kullanmalarına fırsat tanıyacak. Yeni özellik setinin, ilk olarak ABD bulunan belirli içerik oluşturucularına sunulması bekleniyor. Ancak Meta, gelecekte daha fazla kullanıcının ve ülkenin destekleneceğini bildirdi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim