Anlık Bildirim

Instagram yorumlarına beklenen yeni özellik geldi

Meta çatısı altında bulunan Instagram, kısa bir süre önce beklenen yeni özelliğini kullanıma aldı. Instagram yorumlar kısmına gelen özellik etkileşimi artırmayı hedefliyor olacak.
Instagram yorumlarına beklenen büyük özellik geldi Tam Boyutta Gör
Instagram her zaman kullanıcı etkileşimini ve yaratıcılığını geliştirmeye çalışan bir platform olmuştur. Ve şimdi, popüler sosyal medya uygulaması, kullanıcılarına daha da fazla eğlence ve ifade şansı getireceği kesin olan, uzun zamandır beklenen bir özellik ekledi: Gönderilere GIF'lerle yanıt verebilme. Duyuru, Meta CEO'su Mark Zuckerberg ile bir sohbet sırasında Instagram'ın başkanı Adam Mosseri tarafından yapıldı.

Instagram yorumlarına GIF desteği

Instagram yorumlarına beklenen büyük özellik geldi
Esasında Instagram yorumlarına GIF’ler ile yanıt verebilme özelliği yıllar öncesinde gelmiş olması gereken bir özellik diyebiliriz. Ancak Mosseri’nin de nitelediği gibi bu özellik “nihayet” gelebildi. Yorumlara GIF'lerin eklenmesiyle Instagram kullanıcıları artık kelimelerin ve emojilerin ötesine geçerek kendilerini GIF veritabanı olan Giphy'den animasyonlu görüntülerle ifade edebilecekler.

Instagram yorumlarına beklenen büyük özellik geldi Tam Boyutta Gör
Bu özellik halihazırda Instagram’ın hem IOS hem de Android uygulamasının son sürümünde kullanılabilir durumda. Hemen üstteki görsellerde zaten bu özelliğin nasıl çalıştığını görebilirsiniz. Buna ek olarak İngiltere Rekabet ve Piyasalar Kurumu'nun geçen yıl Meta'ya (Instagram'ın ana şirketi) Giphy'yi satma emri vermişti. Görünüşe göre Instagram, uygulama içindeki kullanıcı etkileşimlerini geliştirmek için popüler GIF platformundan yararlanmaya karar verdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim