Anlık Bildirim

Intel 5G modem planlarını hızlandırıyor

Teknoloji şirketleri önümüzdeki yıl resmi olarak duyurulacak olan 5G teknolojisi için çalışmaları sürdürüyor. Intel bugün XMM 8160 model numarasına sahip yeni bir 5G modemini duyurdu.
Teknoloji üreticisi Intel, gelecek yıl sıklıkla duyacağımız 5G teknolojisi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şirket bugün XMM 8160 moden numarasına sahip olan 5G modemini duyurdu. Modem, akıllı telefonlar, PC'ler ve geniş bant ağ geçitlerinin 5G mobil ağlara bağlanmasını sağlayacak ve maksimum 6 Gbps'ye kadar hız sunacak.

2020'deki cihazlarda kullanılacak

2019 yılının ikinci yarısından itibaren ekipman üreticilerinin kullanımına sunulacak olam modem bu nedenle planlanan süreden altı ay önce piyasaya girmiş olacak. Intel'e göre modem 600 MHz ve 6 GHz arasındaki frekansları ve 4G LTE, 3G ve 2G mobil radyo standartlarını destekleyecek.
Intel'in yeni modemleriyle piyasaya sürülecek ürünlerin en erken 2020 yılında geleceğini de belirtelim. Bunun öncesinde piyasada göreceğiniz 5G cihazların çoğunda Qualcomm modemleri mevcut olacak. Zira birçok dev şirket 5G teknolojisi için Qualcomm ile birlikte çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim