Anlık Bildirim

Intel ARC giriş seviyesinde 6GB bellek sunacak

Intel ARC serisi giriş seviyesinde de rekabetçi olmayı amaçlıyor. 6GB GDDR6 bellek taşıyacak olan ekran kartı uygun bir fiyat etiketi ile rakiplerini zorlayabilir. 

Intel ARC DG2-128EU Tam Boyutta Gör

Intel’in büyük yatırımlarla hayata geçirdiği yeni grafik teknolojileri ilk etapta işlemcilere entegre olarak gelmişti. Şimdi Intel ARC isimlendirmesiyle masa üstü platformlara adım atmaya hazırlanıyor.  

Intel ARC neler sunacak?

Intel ARC ekran kartı serisi toplamda 32 model olacak şekilde sunulacak. 6 ekran kartını temel alacak seride farklı konfigürasyonlar ve taşınabilir sistemler ile zengin bir hitap kitlesi elde edilecek. 

Serinin giriş seviyesinde 128 işlem birimli Intel ARC DG2-128EU ekran kartı yer alıyor. Önceki iddiaların aksine 96-bit veri yolu barındıran 6GB GDDR6 bellek kullanılacak. 2.2GHz-2.5GHz aralığında değişecek olan hızlar 75W enerji çekecek. 

Intel ARC DG2-128EU ekran kartı GTX 1650 ve GTX 1650 Ti çizgisinde rekabet arayacak. Intel’in kendi üretim hattının da katkısıyla rekabetçi bir fiyatlandırma yapması bekleniyor. Kaynaklar 179$ civarında bir etiket düşüncesinde. Ayrıca 96 işlem birimli bir modelin de rekabete katılacağı ifade ediliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim