Anlık Bildirim

Intel Avengers işlemciler yakında piyasada

Marvel’s Avengers oyunu ile birlikte Intel de özel kutu tasarımı ve muhtemelen oyun kodlarına sahip olan sınırlı sayıda Core KA işlemcilerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Intel Avengers işlemciler yakında piyasada Tam Boyutta Gör

Intel’in geçtiğimiz yıl Marvel ile resmi PC bileşen tedarikçisi olmak için yaptığı anlaşma sonrasında bu yıl ilk ürünleri görmeye başlıyoruz. Intel Core KA serisi altında toplanacak 4 işlemci Avengers teması ile satışa çıkacak.

Kahramanlar serisi

Vietnam’daki bir perakende mağazasında ortaya çıkan bilgilere göre Intel Core KA işlemcileri özel bir Avengers kutu tasarımı ve muhtemelen Marvel’s Avengers oyunu için de hediye kodları ile gelecek.

Intel’in yeni kampanya için sınırlı sayıda Core i5-10600KA, i7-10700KA, i9-10850KA ve i9-10900KA işlemcilerini hazırladığı ifade ediliyor. Tasarım haricinde bu işlemcilerin orijinallerinden bir farkı yok.

Diğer taraftan Vietnam’daki listelemede Core i9-10900KA işlemcisinin 605$ civarında bir fiyat etiketi olduğu göze çarpıyor. Bu bakımdan Avengers sürümleri bir miktar daha yüksek seviyede olabilir. 4 Eylül tarihinde Marvel’s Avengers oyunu ile birlikte bu özel işlemcilerin de piyasada olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4149 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
intel, intel avengers ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim