Anlık Bildirim

Intel Inside pazarlama programının bütçesi kesintiye uğruyor

Teknoloji dünyasının ikonik bir reklam programı haline gelen Intel Inside artık daha az karşımıza çıkacak. Firma reklam programına ayırdığı bütçeyi azaltıyor.

Intel’in bugüne kadar hafızalara kazınan ve teknoloji dünyasında adeta bir simge haline gelen Intel Inside reklam programı ağır bir darbe aldı. Firma programa eskisi kadar bütçe harcamayı istemiyor.

Kaynak başka alanlara
 

Sektörden gelen bilgilere göre Intel Inside reklam programının bütçesi yüzde 40-60 arasında azaltılıyor. Programdan tasarruf edilen miktarın daha birleşik reklam programları için harcanacağı ifade ediliyor.

Her çeyrek dönemde rekor gelirler açıklayan ve faaliyet karını çift hanelerde büyütmeyi başaran Intel’in reklam programında neden kesintiye gitmek istediği bilinmiyor ancak karar oldukça sürpriz oldu.

Bir yandan AMD’nin masaüstü ve sunucu tarafında önemli hamleler yapması, diğer tarafta Qualcomm’un yavaş yavaş dizüstü tarafına doğru adımlar atması Intel için sevindirici haberler değil elbette. Bu bakımdan farklı sektörlere yönelik reklam bütçesinin arttırılması mantıklı olabilir ancak Intel Inside gibi ikonik bir programın küçültülmesi şaşırtıcı. Bu kesintinin programda nasıl bir değişiklik yapacağı merak konusu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim