Anlık Bildirim

iOS 14, LinkedIn uygulamasının da panoya eriştiğini ortaya çıkardı

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan iOS 14, uygulamaların foyasını ortaya çıkarmaya devam ediyor. Güncel işletim sistemi, TikTok'un ardından LinkedIn uygulamasının da panoya eriştiğini gözler önüne serdi.

iOS 14, LinkedIn uygulamasının da panoya eriştiğini ortaya çıkardı Tam Boyutta Gör

Apple geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikle birlikte iOS 14 işletim sistemini tanıtmıştı. iOS 14'ün en dikkat çeken özelliklerinden biri de, panoya erişen uygulamaları anında bildirim olarak göstermesi ve bu özellik birçok uygulamayı ifşa edecek gibi duruyor.

LinkedIn'e göre içerik eşleştirmesi yapılıyor

Geçtiğimiz hafta iOS 14, TikTok uygulamasının sık sık panoya erişerek verileri kopyaladığını ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise LinkedIn uygulamasının aynı şeyi yaptığı belirtiliyor. Bir geliştirici, iPad Pro kullanırken, LinkedIn uygulamasının MacBook Pro'dan pano içeriğini kopyaladığını gösteren bir video paylaştı.


Bu gelişmenin ardından ise LinkedIn Mühendislik Başkan Yardımcısı Erran Berger, uygulamanın pano içeriğini kaydetmediğini veya başka bir sunucuya göndermediğini attığı bir tweet ile açıkladı ve bu duruma, pano içeriği ile metin kutusundaki içeriğin eşleştirilmesi için kullanılan bir kodun neden olduğunu belirtti. Her ne kadar şirketlerin bu tür "ifşalanmaları" bir hataya bağlamaları klasik olsa da, kullanıcıların kafasında bir soru işareti olarak kaldığı kesin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim