Anlık Bildirim

iPhone 13 ve iPhone 14 kullanıcıları ekran donması ve yeşil ekran sorunu ile karşı karşıya

iOS 16.1 güncellemesi sebep olduğu ekran donması ve yeşil ekran sorunu yüzünden iPhone 13 ile iPhone 14 serisi için bir işkenceye döndü. Apple'ın başı bir kez daha ağrıyacak.
iPhone 13 yeşil ekran sorunu Tam Boyutta Gör
iOS 16.1 güncellemesi ile akıllı telefonunu yenileyen iPhone 13 ve iPhone 14 kullanıcıları oldukça zor durumda. Görsellerde şahit olunan bozulmalar ve animasyon tabanlı verilerin neden olduğu hatalar iPhone modellerinin ekranını donduruyor.

 

iOS 16.1 ekran donması ve yeşil ekran sorunu yaşatıyor

Geçen hafta kullanıma açılan iOS 16.1 güncellemesi özellikle iPhone 13 ve iPhone 14 Pro modellerini vurdu. Ekranı donan ve ekranı yeşil renge bürünen kullanıcılar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla Apple'ın kapısını çaldı.

Bir YouTube kullanıcısı iPhone'undaki arama çubuğunda yaşadığı sorunu video eşliğinde paylaştı. Bu videoyu izlediğimizde bu kişinin arama çubuğu ile ana ekran arasında sıkışıp kaldığını görüyoruz. Zira bu model ne ana ekrana ulaşıyor ne de istenildiği şekilde çalışıyor.

iPhone kullanıcıları yeşil ekran sorununa ek olarak kapanma problemleri ile de karşı karşıya. Ekranı yeşil renk ile kaplanan kullanıcılar cihazını tam anlamıyla kullanamıyor. Apple'ın bu sorunu derhal çözmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim