Anlık Bildirim

iOS 17'nin en çok beklenen özelliği sadece belirli ülkelere özel olacak

Apple'ın iOS 17 ile birlikte kullanıcılara App Store dışından uygulama yükleme imkanı sunması bekleniyor. Ancak gelen son bilgilere bakılırsa söz konusu özellik sadece belirli ülkelerde geçerli olacak
iOS 17'nin en çok beklenen özelliği belirli ülkelere özel olacak Tam Boyutta Gör
Bloomberg editörü Mark Gurman, konuk olduğu The MacRumors Show podcast yayınında Apple'ın iOS 17 işletim sistemine üçüncü taraf kaynaklardan uygulama yükleme özelliğini ekleyeceğini ancak bunu yalnızca AB ülkeleri için yapacağını söyledi.

Gurman'a göre iPhone kullanıcıları gerçekten de App Store dışından uygulama yükleme imkanına sahip olacak fakat bu özellik yalnızca Avrupa bölgesinde kullanılabilecek. Görünüşe bakılırsa şirket, AB'nin Dijital Piyasalar Yasası'nı ihlal etmemek için bu adımı atmak zorunda kalacak.

iOS 17'nin en çok beklenen özelliği belirli ülkelere özel olacak Tam Boyutta Gör

"Tüm dünyaya açmayacaklar"

Gurman konuyla ilgili olarak "Bunun sadece Avrupa'ya özgü olacağını düşünüyorum. Bence gerekmedikçe kendi ayaklarına kurşun sıkmayacaklar ve bu özelliği dünyanın geri kalanına yaymayacaklar" ifadelerini kullandı.

Apple konusunda son derece güvenilir bir kaynak olan Gurman ayrıca şirketin bu özelliği daha önce düşünüldüğü gibi WWDC konferansı sırasında duyurmayacağını da sözlerine ekledi. Apple’ın Dünya Geliştiriciler Konferansı 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim