Anlık Bildirim

iOS 17 hatası nedeniyle iPhone’lar donuyor

iOS 17.1.1 güncellemesinde ortaya çıkan ilginç bir hata, Uygulama Kütüphanesinde bazı hareketleri yerine getirdiğinizde iPhone ekranlarının donmasına neden oluyor. 
iOS 17 Tam Boyutta Gör
Apple’ın Eylül ayında indirmeye sunduğu iOS 17 işletim sisteminde ortaya çıkan pek çok hata, iki aylık süreçte yayınlanan güncellemelerle giderilmeye çalışılıyor. Yeni keşfedilen bir hata iPhone ekranının tamamen donmasına sebep oluyor.

iOS 17 kritik bir hata ile gündemde

iOS 17.1.1 güncellemesi ile fark edilen hata iPhone ekranlarının tamamen donmasına neden oluyor. Ses ve güç tuşlarına basmanın da bir etkisi olmuyor. Sosyal medyada paylaşılan videolara göre iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 15 serilerinde bu hataya rastlanmış.

Hata belirli bir kullanım senaryosunda ortaya çıkmıyor. Kullanıcının Uygulama Kütüphanesinde bazı hareketleri yerine getirmesi gerek. Örneğin şaka yapmak isteyen bir arkadaşınız bunu kullanarak cihazınızı dondurabilir. Bundan kurtulmak için Ses yükseltme ve ses azaltma tuşlarına sırasıyla hızlıca basıp bıraktıktan sonra güç tuşuna basılı tutarak cihazı resetlemeniz gerekiyor. Apple’ın iOS 17.2 güncellemesi ile sorunu çözeceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15743 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS 17, iPhone 15 ve
2 etiket daha Apple Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim