Anlık Bildirim

Twitter'dan iOS kullanıcılarına ayrımcılık: Twitter Blue için 11 dolar ödeyecekler

Twitter Blue, mavi tik veya mavi onay rozeti olarak adlandırılan bu hizmet iOS kullanıcılarını fiyat bakımından memnun etmeyecek gibi duruyor. Apple'ın vergi politikası Elon Musk'ın canını sıkıyor.
Twitter Blue Tam Boyutta Gör
Apple'ın App Store aracılığıyla yapılan satışlardan yüzde 30 komisyon alması işleri yine karıştırdı. Twitter Blue isimli hizmet iOS tabanlı olan cihazları kullanan kişilerden 11 dolar talep edecek. Bu servisi iOS tabanlı olmayan bir cihazdan satın alırsanız 7.99 dolar ödemeniz yeterli olacak.

iOS kullanıcıları yeni Twitter Blue fiyatı için tepkili

Twitter daha önce yalnızca Apple'ın uygulama mağazasından satın alınabilen Twitter Blue için 7.99 dolar talep etmeyi planladığını duyurmuştu. Apple'ın uyguladığı vergi politikasını her fırsatta eleştiren Elon Musk, Apple'ın CEO'su ile buluşmuştu ve Twitter'ın App Store'dan kaldırılması hususundaki tartışmalara son noktayı koymuştu.

Apple'ın kestiği komisyondan kurtulmanın yolunu arayan deneyimli yönetici 9 Kasım 2022 tarihinde bu hizmeti aktifleştirdiğinde Twitter Blue'yu kullanmak isteyen kişilerden 7.99 dolar istemişti. Bu ücret herkes için geçerliydi.

App Store için uygulama hazırlayan geliştiriciler Apple'a ilk yıl yüzde 30'luk bir komisyon ödemek zorunda. Bu komisyonun yüzdesi ikinci yıl yüzde 15'e düşürülüyor. Twitter ve Elon Musk tarafından tasarlanan bu strateji için bir geri adım atılmasını bekleyen kişi sayısı oldukça fazla.

Kaynakça https://techcrunch.com/2022/12/07/twitter-will-reportedly-charge-11-on-ios-for-blue-subscription-to-offset-app-store-fees/?guccounter=1 https://www.theinformation.com/articles/twitter-to-change-blue-pricing-after-apple-spat Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim