Anlık Bildirim

iPad veya Mac alan öğrencilere AirPods hediye

Apple, geçtiğimiz ay ABD'de başlattığı AirPods hediye kampanyasını Türkiye'de de başlattı. iPad veya Mac alan öğrenci ve eğitmenlere 2. Nesil AirPods hediye ediliyor.

iPad veya Mac alan öğrencilere AirPods hediye Tam Boyutta Gör

Apple geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de öğrencilere kulaklık hediye kampanyasını başlattı. Apple’ın eğitim mağazasından iPad veya Mac satın alan müşterilere 2. Nesil AirPods hediye ediliyor.

AirPods hediye kampanyası için Apple Store sitesinden iPad Air veya yeni iPad Pro modellerinden birini satın almak gerekiyor. Kampanya ile öğrenci indirimi birleşince iPad Air 10.5 64 GB ve AirPods 2. Nesil ikilisi 4031 TL’ye denk geliyor.

Hediye edilen AirPods modelinde kablosuz şarj kutusu özelliği bulunmuyor. Hediyeye ek 350 TL vererek kablosuz şarj kutulu AirPods veya ek 800 TL vererek AirPods Pro modelini seçebilirsiniz.

Apple, 1 Temmuz tarihinde neredeyse tüm ürünlere zam yapmıştı. Zam yapılmasaydı AirPods hediyesiyle birlikte iPad ve Mac modelleri uygun fiyata gelecekti. Kampanyadan üniversite öğrencileri ve ebeveynleri, her düzeyden öğretim üyeleri, personel ve evde eğitim veren öğretmenler yararlanabilir.

Apple Okul Başlıyor kampanya sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25137 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, ipad air ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim