Anlık Bildirim

iPhone 11 başarılı olursa iPhone 12 de LCD ekranla gelebilir

Geçen ay tanıtılan iPhone 11'in satışları son derece iyi gidiyor. Akıllı telefonun popülaritesi bu şekilde devam ederse Apple, gelecek yılki iPhone 12'de de LCD ekran kullanmayı sürdürebilir.

iPhone 11 başarılı olursa iPhone 12 de LCD ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

Eylül ayında tanıtılan yeni nesil üç iPhone'dan biri olan iPhone 11'in satışları oldukça iyi gidiyor. Geçen yılki iPhone XR'ın başarısını tekrarlaması beklenen akıllı telefon, 2020'nin ilk yarısında en çok satan akıllı telefonlardan biri olacak gibi görünüyor.

iPhone 11'in popülaritesi bir sonraki yıl piyasaya sürülecek devam modeli için belirleyici bir unsur olacak. Gelen haberlere bakılırsa Apple, iPhone 11'in iyi bir satış grafiği çizmesi durumunda iPhone 12 modelinde IPS LCD ekran kullanmaya devam edebilir. Muhtemelen öyle de olacak.

iPhone 11 başarılı olursa iPhone 12 de LCD ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

Çoğu müşteri ucuz model istiyor

Daha önceki tüm söylentiler 2020 yılında piyasaya sürülecek tüm yeni iPhone'larda (iPhone SE 2 hariç) OLED ekran kullanılacağı yönündeydi. Doğal olarak bu durum iPhone 12'nin fiyatının da yükselmesine neden olacak.

Ancak iPhone XR ve iPhone 11'in başarısı yeni bir iPhone satın almak isteyen çoğu kişinin daha fazla para ödemeye istekli olmadığını gösteriyor. Apple da mevcut tabloyu değerlendirerek kendi stratejisine en uygun kararı verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8520 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim