Anlık Bildirim

iPhone 12 tanıtım tarihi açıklandı!

Apple, iPhone 12 serisinin tanıtım tarihini açıkladı. İşte dört iPhone 12 modelinin duyurulacağı o lansmanın tarihi ve tanıtımı gerçekleştirilmesi beklenen diğer cihazlar:

iPhone 12 tanıtım tarihi açıklandı! Tam Boyutta Gör

Apple, merakla beklenen iPhone 12 tanıtım etkinliğinin tarihini açıkladı. Buna göre yeni iPhone'lar, 13 Ekim Türkiye saatiyle 20.00'da düzenlenecek olan Apple özel etkinliğinde duyurulacak.

Apple neler tanıtacak?

Online olarak gerçekleşecek etkinlikte iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max modellerinin yanı sıra AirPods Studio kafa üstü kulaklığının, AirTags kayıp eşya bulma aksesuarının ve daha küçük boyutlu bir HomePod'un da duyurulması bekleniyor.

Davetiye önemli ipuçları içeriyor

Etkinlik davetiyesindeki "Hi,Speed." ifadesi, iPhone 12 serisinin 5G özelliğine sahip olacağı şeklinde yorumlanırken, lacivert zeminin ise iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'in yeni gece mavisi rengini simgelediği düşünülüyor. Bununla birlikte Apple logosunun içinde yer aldığı ilk halkanın AirTags'i temsil ettiği düşünülürken, diğer halkalarınsa ses dalgalarını simgelediği ve AirPods Studio ile daha küçük boyutlu HomePod'u işaret ettiği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15149 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, Apple Event ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim