Anlık Bildirim

iPhone 13 serisi 100 milyondan fazla satabilir

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir üretim sıkıntısı yaşamak istemeyen Apple işi sıkı tutuyor. iPhone 13 serisi için firmanın 100 milyondan fazla Apple A15 siparişi verdiği ifade ediliyor.

iPhone 13 beklentileri yüksek Tam Boyutta Gör

iPhone 12 serisi ile önemli bir satış başarısı yakalayan ve tarihinde ilk kez 100 milyar dolar gelir barajını aşan Apple için iPhone 13 daha büyük önem arz etmeye başladı. Sonbaharda tanıtılacak olan iPhone 13 için beklentiler de yükseldi. 

iPhone 13 ne kadar satacak?

Sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre Apple yeni iPhone 13 serisinden beklentilerini oldukça yükseltti. Daha önce 95 milyon olarak verilen Apple A15 yonga seti siparişlerinin 100 milyon üzerine çıktığı ifade ediliyor. 

Küresel çip krizinin yoğun olarak yaşandığı bu dönemde Apple’ın parça parça değil beklentilere göre planlanmış toplu sipariş verdiği ifade ediliyor. Zaten kriz nedeniyle muhtemelen bu siparişler de parça parça tedarik edilecek. 

Yeni iPhone modelleri piyasaya çıktığında en büyük satışlar yıl sonuna kadar yapılıyor. Geçen yıl üretim sıkıntıları nedeniyle gecikmeler yaşanmıştı ancak Apple bu kez erkenden harekete geçiyor. Bu bakımdan yıl sonunda yeni rekorlar görebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7985 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 13, apple a15 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim