Anlık Bildirim

iPhone 13 veri aktarım hızını artıran Wi-Fi 6E desteğiyle gelebilir

Önümüzdeki yılın sonlarında piyasaya çıkacak olan yeni nesil iPhone serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Gelen bilgilere göre iPhone 13, daha hızlı internet için Wi-Fi 6E'yi destekleyecek.

iPhone 13 veri aktarım hızını artıran Wi-Fi 6E desteğiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

En son sızan bilgilere göre önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak olan iPhone 13, daha hızlı internet bağlantıları getirecek olan Wi-Fi 6E'yi destekleyecek.

Wi-Fi 6'nın gelişmiş versiyonu 

Hem iPhone 11 hem de iPhone 12, ikinci nesil iPhone SE gibi standart Wi-Fi 6'yı desteğiyle geliyor. Ancak bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre, çip üreticisi Cirrus Logic, en azından bazı iPhone 13 modelleri için yeni çipler üretecek. Wi-Fi 6E standardı, Wi-Fi 6'nın özelliklerini 6 GHz frekans aralığına genişletiyor ve bu yılın başlarında Wi-Fi Alliance, Wi-Fi 6 standardının 6 GHz bandına genişletilmesinin Wi-Fi 6E olarak adlandırılabileceğini resmen duyurmuştu.

iPhone 13 veri aktarım hızını artıran Wi-Fi 6E desteğiyle gelebilir Tam Boyutta Gör

Dolayısı ile Wi-Fi 6E, önceki standardın geliştirilmiş bir versiyonu olarak düşünülebilir. Wi-Fi 6E, çok yoğun bölgelerde yüksek performans sağlamak için tasarlanmış bir teknoloji. İlk testler bu teknolojinin, veri hızlarını 2 ms kadar düşük gecikme süresiyle birlikte 2 Gbps kadar çıkarabileceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim