Anlık Bildirim

iPhone 13 yeni renk seçenekleri ve gelişmiş kamera ile gelecek

Apple'ın resmi sunumunu önümüzdeki Eylül ayında yapacağı yeni nesil iPhone modellerinin hangi renk seçenekleriyle geleceği ve kamera detayları sızdırıldı.

iPhone 13 yeni renk seçenekleri ve gelişmiş kamera ile gelecek Tam Boyutta Gör

Yeni iPhone'un lansmanına altı ay gibi bir süre kala, şirkete yakın güvenilir kaynaklardan Max Weinbach, yeni cihazlar hakkında önemli bilgiler paylaştı. EverythingApplePro kanalında yayınlanan ayrıntıların çoğu görünümle ilgili, ancak akıllı telefonların işlevleriyle ilgili veriler de mevcut.

iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max'in, Samsung Galaxy S21 Ultra'ya benzer yeni bir mat siyah renkte geleceği söyleniyor. Max Weinbach ayrıca Apple'ın portakal veya daha doğrusu bronz ile deneyler yaptığını, ancak bunun üretime girme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Ona göre, şirket bunun için özel bir kaplama kullanarak paslanmaz çeliğin yan yüzeylerinin aşırı kirlenmesini aktif olarak gidermeye çalışıyor.

iOS'a yeni bir görüntü sabitleme modu gelecek

Öte yandan, ana kamera bloğunun daha önce bildirildiği gibi tamamen düz olmayacağı belirtiliyor. Ancak lensler gözle görülür şekilde daha az çıkıntılı olacak ve bu durumda da modülün toplam kalınlığı gözle görülür şekilde küçülecek. Ayrıca, nesnelerin kenarlarını daha doğru bir şekilde tespit etmek için, LiDAR sensörünü kullanacak olan ve önemli ölçüde yeniden tasarlanmış bir portre modundan bahsediliyor. Buna ek olarak, yeni iPhone'larda, portre modu video kaydederken de çalışacak.

Weinbach'a göre iOS, video kaydederken bir nesneyi otomatik olarak algılamak ve odakta tutmak için tasarlanmış yeni bir görüntü sabitleme moduna sahip olacak. Bu özelliğin yeni modellere özel olup olmayacağı veya önceki nesil akıllı telefonları destekleyip desteklemeyeceği henüz belli değil. Gelen son haberler Apple'ın, iPhone 12 mini'nin düşük popülaritesine rağmen, 5,4 inçlik kompakt bir iPhone'u da piyasaya süreceği yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13791 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 13 ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim