Anlık Bildirim

iPhone 14 Max modeli karşımıza iPhone 14 Plus olarak çıkabilir

Apple'ın 7 Eylül etkinliğinde tanıtmaya hazırlandığı 6.7 inçlik yeni iPhone'un ismi 14 Max yerine 14 Plus olabilir. Akıllı telefon için tasarlanan şeffaf kılıfın görüntüleri yayınlandı.

iPhone 14 Max modeli karşımıza iPhone 14 Plus olarak çıkabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın bir sonraki büyük etkinliği 7 Eylül'de gerçekleştirilecek. Şirketin lansmanda dört yeni iPhone 14 modeli duyurması bekleniyor. Far Out etkinliğine sayılı günler kala iPhone ailesinin en yeni üyesiyle ilgili önemli bir sızıntı gündeme geldi.

Tommy Boi isimli bir Twitter kullanıcısı 6.7 inçlik yeni iPhone 14 modeli için tasarlanan şeffaf MagSafe kılıfın fotoğrafını paylaştı. Görsele bakılırsa cihaz herkesin beklediği gibi iPhone 14 Max olarak değil de iPhone 14 Plus ismiyle piyasaya sürülecek.

iPhone 14 Max modeli karşımıza iPhone 14 Plus olarak çıkabilir Tam Boyutta Gör

Max takısı amiral gemisi modele özel kalabilir

Esasına bakılırsa Nisan ayı başlarında bu modelin Max yerine iPhone 14 Plus olarak adlandırılacağına yönelik haberler çıkmıştı. Hatta daha sonra birkaç önemli kaynak da bu bilgiyi doğruladı. Bazı kılıf üreticileri iPhone 14 Plus ürünlerini web sitelerinde listeledi.

iPhone 14 Max modeli karşımıza iPhone 14 Plus olarak çıkabilir Tam Boyutta Gör

Apple muhtemelen "Max" takısını sadece amiral gemisi iPhone 14 Pro Max'te kullanmak istiyor. Tim Cook sahneye çıkana kadar bu bilginin doğruluğunu teyit etme şansımız yok. Dolayısı ile gerçek mi değil mi görebilmemiz için 7 Eylül Çarşamba gününü beklememiz gerekecek.

Kaynakça https://twitter.com/Tommyboiiiiii/status/1565008662283767808 https://www.macrumors.com/2022/08/31/iphone-14-plus-rumor/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3639 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 max, iPhone 14 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim