Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro'ların "çentiksiz" ekranı LG ve Samsung tarafından üretilecek

Apple'ın 2022'de piyasaya süreceği iPhone 14 serisinin Pro modellerinde delikli ekran kullanacağı bildiriliyor. The Elec'e göre LTPO OLED panellerin üretimini LG ve Samsung yapacak.

iPhone 14 Pro'nun 'çentiksiz' ekranlarını LG ve Samsung üretecek Tam Boyutta Gör

Koreli basın kuruluşu The Elec, kendi kaynaklarına dayandırdığı haberinde LG'nin önümüzdeki yıl Samsung'a katılacağını ve iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max için LTPO OLED ekran üretmeye başlayacağını bildirdi. Söz konusu ekran teknolojisi zaten iPhone 13 serisinin Pro modellerinde kullanılıyor. Ancak üretiminin sadece Samsung tarafından yapıldığını hatırlatalım.

The Elec'e göre LG, Apple'dan iPhone 14 Pro Max ekran siparişlerinin bir kısmını koparabildi. Ancak kaynaklar, üretim hacminin çok büyük olmayacağını söylüyor. Samsung ana ekran tedarikçisi olmaya devam edecek. Güney Koreli şirket iPhone 14 Pro ekranlarının tümünü, iPhone 14 Pro Max'in ise büyük bir bölümünü tedarik edecek.

iPhone 14 Pro'nun 'çentiksiz' ekranlarını LG ve Samsung üretecek Tam Boyutta Gör

Pro'larda çentik rafa kalkıyor

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max'in çentiksiz ekranla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Analistlere göre büyük çentiklerin yerini ön kameraya ev sahipliği yapan küçük bir delik alacak. Delikli ekran çözümü hali hazırda birçok akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılmakta. 

Bazı kaynaklar iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinin çentikli tasarımı koruyacağına inanıyor. Apple'ın bu konuda izleyeceği strateji önümüzdeki aylarda daha da netleşecek. Bekleyip göreceğiz...

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9037 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 pro, iphone 14 pro max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim