Anlık Bildirim

iPhone 14 Pro ve Pro Max çentik yerine delikli ekranla gelebilir

Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo'nun son raporuna göre önümüzdeki yıl çıkacak olan iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde çentik olmayacak.

iPhone 14 Pro ve Pro Max çentik yerine delikli ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

iPhone 13 serisinin tanıtılmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen Apple analisti Ming-Chi Kuo, en son araştırma notunda yeni nesil iPhone'lara bir bakış sunuyor.

Kuo'nun raporuna göre iPhone 14 Pro ve Pro Max modellerinde, çoğu kişinin hoşnut olmadığı, ön kamera ve Face ID sensörleri için ayrılan çentik bölümü kalkacak. Apple bunun yerine, birçok Android akıllı telefonda görülen küçük dairesel delikli ekran tasarımını kullanacak.

Ek olarak, Ming-Chi Kuo'ya göre her iki Pro modeli de geliştirilmiş bir 48MP geniş açılı kamera alacak. Karşılaştırma için, yakın zamanda tanıtılan iPhone 13 serisinde 12MP sensörler bulunduğunu belirtelim.

iPhone 14 Pro ve Pro Max çentik yerine delikli ekranla gelebilir Tam Boyutta Gör

iPhone 14 mini yerine iPhone 14 Max geliyor

2022 iPhone serisi, standart iPhone 14'e ek olarak yeni bir 6.7 inç iPhone 14 Max'i de içerecek. iPhone 14 mini'den bahsedilmiyor, bu da Apple'ın küçük form faktörünü ortadan kaldıracağına dair önceki söylentileri doğruluyor. Şirketin ayrıca 2022'nin ilk yarısında yeni bir 5G iPhone SE piyasaya sürmeyi planladığı belirtilmiş.

Kuo ayrıca Apple'ın ekran altı Touch ID parmak izi tarayıcıya sahip bir iPhone'u 2023'ün ikinci yarısına ertelediğini de ifade ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10951 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 14
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim