Anlık Bildirim

iPhone 15 serisi Vision Pro ile sorunsuz bir şekilde çalışacak

Apple’ın tanıttığı AR/VR gözlüğü Vision Pro önümüzdeki yılın başlarında çıkışını yapacak. Bu yılın sonlarında gelecek olan iPhone 15 serisi ise gözlükle entegrasyona sahip olacak.
iPhone 15 serisi Vision Pro ile sorunsuz bir şekilde çalışacak Tam Boyutta Gör
Apple kısa bir süre önce Vision Pro'yu duyurarak yepyeni bir ürünle birlikte VR/AR gözlüğü pazarına girip yaptığını gösterdi. Ancak Apple’ın hazırladıkları Vision Pro ile sınırlı olmayacak gibi duruyor. Son gelen bilgiler firmanın ana iş odağı olan iPhone serisinde de sorunsuz entegrasyon için bazı önemli değişiklikler yapacağını gösteriyor. Bu değişiklikler ise bu yıl tanıtılacak olan iPhone 15 ile başlayacak.

iPhone 15 serisinin Vision Pro entegrasyonu daha iyi olacak

Ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre Cupertino merkezli dev, gelecek iPhone modellerinin Vision Pro gözlükleriyle daha iyi entegre olması için çalışıyor. Bunu başarmak için şirket görünüşe göre gelecekteki iPhone'larına donanım yükseltmeleri getirecek. Apple’ın iPhone'lardan iPad'lere, MacBook'lara ve daha fazlasına kadar çeşitli ürünleri birden fazla platformda sorunsuz bir şekilde birbirine bağladığı düşünüldüğünde bu hamle şaşırtıcı değil.

Kuo, Apple'ın yakında çıkacak iPhone modellerine Wi-Fi 7 ve UWB (Ultra Geniş Bant) teknolojisini getirebileceğini belirtti. Böylece yeni Vision Pro başlığı ile daha iyi çalışmaları sağlanacak. Başka bir deyişle, iPhone 15 muhtemelen Apple ekosistemindeki en son ürünle sağlam ve sorunsuz bir bağlantı sunmak için yükseltilmiş bir UWB çipi ile gelecek. Bu durumda yeni nesil bir U1 çipi göreceğiz diyebiliriz. Hatırlamayanlar için, UWB yonga setini ilk olarak iPhone 11 serisinde görmüştük.

Yeni ve geliştirilmiş çip, AirDrop, Find My ve daha fazlası gibi çeşitli mevcut özelliklere yükseltmeler getirmeye bile yardımcı olabilir. Bunun dışında Kuo, iPhone 16'nın şirketin Wi-Fi 7 özelliğine sahip ilk akıllı telefonu olacağını da iddia ediyor. Wi-Fi 7, daha yüksek hız ve daha düşük gecikme gibi önemli avantajlarla geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim