Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro Max'in yeni ayrıntıları ortaya çıktı: İlk olacak

Apple iPhone 16 serisinin özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. Son olarak iPhone 16 Pro Max'in kamera ve batarya özellikleri sızdırıldı. Üstelik bu bilgiler, güvenilir bir kaynaktan geliyor. 
iPhone 16 Pro Max'in yeni özellikleri ortaya çıktı! İlk olacak Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz Eylül ayında iPhone 15 modellerini tanıtan Apple, hem temel hem de Pro serisinde kayda değer yükseltmeler ile karşımıza çıktı. iPhone 16 serisinde ise kritik değişiklikler olmayacağı söyleniyordu. Ancak son raporlar, bunun aksini gösteriyor. Geçtiğimiz saatlerde ise iPhone 16 Pro Max'in kamera ve pil detayları sızdırıldı. Üstelik bu bilgi, güvenilir bir kaynaktan geliyor. 

iPhone 16 Pro Max, kamera tasarımıyla ilk olabilir

Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 16 serisi özelinde yenilenen işlev tuşu ve yepyeni bir yakalama düğmesi üzerinde çalışıyor. Ancak yenilikler bununla sınırlı olmayabilir. Digitalchatstation'a göre iPhone 16 Pro Max, çift katmanlı transistör teknolojisine sahip 48MP 1/1.14″ Sony IMX903 özelleştirilmiş ana sensöre sahip olacak. Üstelik bu sensörün, 14Bit ADC ve DCG desteği sunacağı belirtiliyor.

Bunun zorlu aydınlatma koşullarında daha iyi performans ve daha profesyonel bir deneyime işaret ettiğini belirtelim.  Analist Ming-Chi Kuo ise,  Apple için bir ilk olan çift 48 MP sensör ve 12 MP telefoto lens yükseltmesinin altını çiziyor. Ancak iPhone 16 Pro'nun, iPhone 15 Pro Max'te bulunan 120 mm tetra prizm telefoto kamerayı koruması muhtemel. Her iki telefonun ön yüzünde ise, 24MP 6P kamera sensörü bulunacak. 

Bunun yanı sıra Apple A18 hakkında da bazı yeni bilgiler paylaşıldı. Yonga setinin Qualcomm Snadpragon X75 modeme sahip olacağı söyleniyor. Böylece Wi-Fi 7 desteğine ek olarak 7,5 Gbps'e ulaşan indirme hızları sunulacak. Bir diğer yükseltme ise pil bölümünde. Özellikle grafen bazlı bir batarya ile 40W kablolu şarjın mümkün hale geleceği belirtiliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
109566 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16 Pro Max, Teknoloji Haberleri ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim