Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro’nun ilginç kamera tasarımı ortaya çıktı

Apple’ın bu yılın sonunda tanıtacağı iPhone 16 ailesi hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. İddialara göre iPhone 16 serisinin Pro modelleri yeni bir kamera haznesine sahip olacak.
iPhone 16 Pro'nun potansiyel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
2024 yılında tanıtılması beklenen iPhone 16 ailesinden yeni detaylar gelmeye devam ediyor. İddialara göre Apple’ın test ettiği iPhone 16 Pro prototiplerden biri ilginç bir kamera hazne tasarıma sahip olacak.

iPhone 16 Pro’nun tasarımı netleşiyor

Geçtiğimiz haftalarda Apple’ın standart iPhone 16 modellerinin kamera haznesinde tasarım değişikliğine gideceği belirtilmişti. iPhone 16 Pro modellerinin ise benzer bir arka tasarıma sahip olmaya devam edeceği belirtilmişti. Ancak iddialara göre Apple, 2024 yılının Pro modelleri için de tasarım değişikliği yapmayı planlıyor.

X platformu üzerinde Majin Bu, iPhone 16 Pro’nun kamera haznesinde tasarım değişikliği yapılacağını belirtti ve Apple’ın üzerinde çalıştığı tasarımı paylaştı. Bu görsele göre Apple, iPhone 16 Pro’nun kamera haznesinde tüm kameraları tek bir lens camı ile korumayı düşünüyor. Bahsi geçen iddia henüz yalanlanmadı ancak Apple’ın bu kadar farklı bir tasarımı test etmesi oldukça ilginç bir hamle olarak yorumlanıyor. Tartışmaların üzerine Majin Bu, bu tasarımın iPhone 16 Pro’da kullanılacak son tasarım olmayabileceğini ve Apple’ın tasarım testlerine devam ettiğini belirtti. Yeni tasarım anlayışlarına sahip olması beklenen iPhone 16 ve iPhone 16 Pro ailesi muhtemelen eylül veya ekimde ayında tanıtılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
77829 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple iPhone 16 Pro, Apple iPhone 16 Pro Max ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim