Anlık Bildirim

iPhone 16 serisi detaylanıyor: iPhone 16 Ultra altı kamerayla gelebilir

Yeni bir paylaşıma göre iPhone 16 Ultra modeli üç kameraya ek Apple Vision Pro ile çalışmasına olanak sağlayacak üç küçük kamerayı daha bünyesinde bulunduracak. İşte iPhone 16 serisinin detayları:
iPhone 16 Ultra'nın kamera özellikleri detaylanıyor Tam Boyutta Gör
iPhone 15 serisinin lansmanını geride bırakan Apple, iPhone 16 serisi üzerindeki çalışmalarına yoğunlaştı. Ortaya çıkan yeni bir rapora göreyse teknoloji devi Apple, iPhone 16 Ultra'ya Apple Vision Pro ile çalışmak için tasarlanmış üç yeni küçük kamera ekleyebilir.

İşte iPhone 16 serisinin beklenen özellikleri:

Tipster Majin Bu tarafından yapılan Twitter paylaşımı, iPhone 16 serisinin birkaç yeni özelliğini ortaya çıkardı. Tipster, iPhone 16 Ultra'daki üç arka kameraya ek olarak, cihazın üç küçük birime daha sahip olacağını ve gönderide bunların amacı tam olarak tanımlanmamış olsa da bunun Apple Vision Pro ile bir ilgisi olabileceğini belirtti.

ABD'de satılacak telefonlarda mmWave modunu değiştirmek için yeni bir düğmenin konumlandırılıması bekleniyor. Bu düğme, güç tasarrufu, menzili ve güvenilirliği artırmak için zaman zaman 6GHz'in altına geçmek isteyen kullanıcılara verilebilir. Ayrıca paylaşıma göre iPhone 16'nın 120Hz ProMotion'a ve çift arka kamera kurulumuna sahip olması tahmin ediliyor.

Paylaşımdaki en dikkat çekici bilgilerden biri ise iPhone 16 Pro ile ilgili. Paylaşıma göre iPhone 16 Pro büyük bir değişikliğe sahip olacak ve bu da onu satın alınabilecek en değerli model haline getirebilir. Son olarak önceki raporlara göre tüm iPhone 16 modellerinin Wi-Fi 7 desteğine sahip olması bekleniyor. Böylece daha yüksek kablosuz hızlara ve daha düşük gecikmeye olanak sağlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7827 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iPhone 16 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim