Anlık Bildirim

iPhone 16 ve 16 Pro'nun ekran koruyucuları sızdırıldı

Önümüzdeki Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 16 serisi yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bu kez iPhone 16 ve 16 Pro için tasarlanmış ekran koruyucu görüntüleri yayınlandı.
iPhone 16 ve 16 Pro'nun ekran koruyucuları sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Apple'ın Eylül ayında tanıtmaya hazırlandığı iPhone 16 serisinin tasarımı ve özellikleri hakkında çok sayıda söylenti dolanıyor. Bugüne kadarki bilgiler, Pro modellerde bulunan bazı özelliklerin temel ve Plus sürümlere de ulaşacağı yönündeydi. Şimdi ise bunu doğrular nitelikte iPhone 16 ve 16 Pro'nun ekran koruyucu görüntüleri ortaya çıktı.

Çerçeve kalınlığı tüm seride inceliyor

Kaçıranlar için halihazırda mevcut olan iPhone 15 Pro ve Pro Max, bir akıllı telefonda gördüğümüz en ince çerçevelerinden biriyle piyasaya sürüldü.  Şimdi ise bu değişikliğin, iPhone 16 ve 16 Plus sürümlerine ulaşması bekleniyor. Ancak 16 Pro ve Pro Max, tıpkı iPhone 15 Pro serisinde olduğu gibi hatrı sayılır oranda daha ince olacak.

iPhone 16 ve 16 Pro'nun ekran koruyucuları sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Sızdırılan görüntüler ise bunu doğruluyor. Zira iPhone 16'ya ait çerçevelerin önemli ölçüde kısaldığını görüyoruz. Ayrıca iPhone 15 Pro ile karşılaştırıldığında, aynı genişlikte ve daha büyük bir kavisli kenarlara sahip. 

Daha önceki bilgilere göre iPhone 16 ve 16 Plus modellerinde 120Hz ekran, ikili kamera sensörü ve iyileştirilmiş pil ömrü ile karşılaşacağız. Bunun yanında hem 16 SE hem de standart sürümlerin 8 GB RAM ve Wi-Fi 6E bağlantısına sahip olacağı belirtiliyor. Her zaman olduğu gibi en büyük yükseltme Pro serisinde olacak.Üçlü kamera, işlev ve yakalama tuşları, 4,676 mAh'a ulaşan pil kapasitesi ve sırasıyla 6,3 inç, 6,9 inç ekran boyutları ile karşılaşacağız.

Ayrıca Apple, çerçeve boyutunun yanı sıra iPhone 16 ve iPhone 16 Pro'daki kamera düzenini de değiştirmeyi planlıyor. Arkadaki kameralar iPhone 12 benzeri bir tasarımı geri dönecek ve tek bir ünitede bir toplanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
41571 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 16, iphone 16 pro ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim