Anlık Bildirim

iPhone 6s modellerinin şarj bitmeden kapanma sorunu çözülüyor

Apple, günlerdir teknik servislerde çare bulunamayan pil bitmeden cihazın kapanmasına neden olan probleme çözüm getiriyor. İşte Apple’ın yeni değişim programına dair detaylar:

iPhone 6s modellerinin şarj bitmeden kapanma sorunu çözülüyor Tam Boyutta Gör

iPhone 6s sahipleri bir süredir ilginç bir sorun yaşıyor. Probleme göre cihazın şarjı bitmemesine karşın telefon kapanıyor. Özellikle %30-35 seviyelerindeyken yaşandığı kullanıcılar tarafından rapor edilen problemle ilgili olarak Türkiye’deki ve global ölçekte servis noktalarına şikayet yağıyor. Probleme çözüm üretemeyen Apple Store’lar ise kullanıcılara yayınlanacak bir güncelleme ile sorunun çözüleceğini belirtiyordu.

Pil Değişimi Yapılacak 

Bir türlü yayınlanmayan bu güncelleme beklenirken Apple’dan bir değişim programı başlatıldı. Buna göre sınırlı sayıda cihazda yaşandığı belirtilen problem için Apple merkezleri ücretsiz olarak pil değişimi yapacak. Sadece bazı seri numarasına sahip cihazlarda olan probleme karşı değişim işlemi seri numarası üzerinden yürütülecekmiş.

Hangi Cihazlar Sorunlu

Apple’ın açıklamasına göre sorun, Eylül 2015 – Ekim 2015 arasında üretilen iPhone 6s cihazlarda mevcutmuş. Değişim programı ile ilgili olarak kullanıcıların Apple Store’lara ve yetkilendirilmiş teknik servis noktalarına başvurarak talebini iletmesi gerekiyor.

Kırık Ekran veya Darbeli Kasalara Değişim Yok

Sorunlu cihaz sahipleri, telefonlarını satın aldıkları tarihten itibaren 3 yıl boyunca değişim imkanından yararlanabiliyor olacak. Ekranında kırık veya çatlak bulunan, kasede darbe sonucu yamukluk bulunan cihazlar ise değişim programından faydalanamayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31820 kez okundu.
72 kişi, toplam 92 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6s, pil ve
3 etiket daha batarya apple store Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim