Anlık Bildirim

iQOO 8 ilk Samsung E5 ekranlı telefon oldu

iQOO 8 amiral gemisi Samsung’un daha verimli E5 AMOLED panelini ilk kullanan model olacak. Snapdragon 888+ yonga seti ile birlikte yılın en iddialı telefonu olmaya aday.

iQOO 8 geliyor

AMOLED ekran konusunda Samsung’un hakimiyeti tartışma götürmez bir gerçek. Super AMOLED ekranların değişmez ismi Samsung ayrıca E serisi AMOLED ekranları ile yeni bir akım başlatmış durumda.

Samsung E AMOLED ekranlar

Samsung E AMOLED ekran serisi 1500 nit üzerine çıkan parlaklık ölçeği ve 1 milyar renk desteği ile dikkat çekiyor. Daha verimli olan E AMOLED ekranların Super AMOLED ekrana göre biraz daha düşük maliyetli olduğu tahmin ediliyor zira Çinli üreticiler Super AMOLED yerine E AMOLED tercih etmeye başladı. 

Samsung’un bu teknolojideki en yeni ürünü E5 AMOLED ve ilk kez iQOO 8 amiral gemisinde kullanılacak. 2K çözünürlüğe sahip olan telefonun bu sayede yüksek görüntü kalitesine ulaşacağı ifade ediliyor. 

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan iQOO 8 akıllı telefon modelinde kavisli ekran, Snapdragon 888+ yonga seti, 12GB LPDDR5 RAM, 160W hızlı şarj gibi özellikler daha önce sızdırılmıştı. 

iqoo 8 afişi Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim