Anlık Bildirim

İran, Instagram'ın yasaklanacağını duyurdu

Dünya genelindeki sosyal medya yasaklarına bir yenisi daha ekleniyor. İran Başsavcı Yardımcısı Muhammed Musaddık, ülkede Instagram kullanımının yasaklanacağını açıkladı.
Ülkelerin çeşitli gerekçeler göstererek sosyal medya erişimine engel koyması, kullanıcılar açısından oldukça can sıkıcı bir durum. Yasağı aşmanın çeşitli yolları olsa da, istenilen site ya da platforma erişimin zor bir hale getirilmesi kullanıcıları bezdirebiliyor. Bu yasaklarla ilgili son haber İran'dan geldi ve ülkede Instagram kullanımının yasaklanacağı açıklandı.

Ülkede, Facebook, Twitter ve Telegram'da yasak

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İran Başsavcı Yardımcısı Muhammed Musaddık, düzenlediği basın toplantısı ile, ülkede en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram'ın yasaklanacağını açıkladı. Yasağın ne zaman yürürlüğe konacağı açıklanmazken, gerekçe olarak ise ülkedeki bazı sanatçıların, yardıma muhtaç insanlar için topladıkları yardımları suistimal etmeleri gösteriliyor.
Facebook ve Twitter gibi sosyal medya platformlarının da yasaklı olduğu İran'da listeye böylece Instagram da eklenmiş oldu. Geçtiğimiz Nisan ayında, ülkedeki rejim karşıtı protestolar sonucunda anlık mesajlaşma uygulaması Telegram'a da yasak getirilmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3071 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
instagram, yasak ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim