Anlık Bildirim

Samsung ISOCELL GWB sensör tanıtıldı

Samsung ISOCELL GWB olarak tanıtılan yeni kamera sensörü beyaz piksellerin yardımıyla görüntü kalitesini önemli ölçüde arttırmayı amaçlıyor. İlk müşteri ise Tecno olacak. 

Samsung ISOCELL GWB Tam Boyutta Gör

Mobil sensör tarafında yatırımlarına devam eden ve Sony’nin tahtına göz diken Samsung, ISOCELL yelpazesini genişletiyor. Samsung ISOCELL GWB sensör insan gözüne yakın bir görüntü tecrübesi sunmayı amaçlıyor. 

Samsung ISOCELL GWB nedir?

Samsung geçtiğimiz aylarda 600MP çözünürlüğünde ve insan gözünün detaylarına ulaşacak bir sensör duyurmuştu. Şimdi ise ISOCELL GWB adını verdiği yeni bir sensör tanıttı. Bu sensör de insan gözünün detaylarına yakın görüntüler yakalayabilecek. 

64MP çözünürlüğünde olan sensör RGBW renk filtresi kullanıyor. Ekstra beyaz piksel ise sensörün ışık hassasiyetini arttırarak özellikle düşük ışık koşullarında performansını arttırıyor ve renk doğruluğuna katkıda bulunuyor. 

Samsung ISOCELL Tam Boyutta Gör

Tecno Mobile etkinliğinde duyurulduğu için 64MP ISOCELL GWB sensörünün ilk olarak Tecno akıllı telefonlarında kullanılması bekleniyor. Bu sensör haricinde 50MP çözünürlüğünde bir GWB sensör daha piyasaya sürülecek. Bu sensörlerin biraz daha fiyat-performans telefonlarını hedeflediğini söyleyebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim