Anlık Bildirim

İstanbul’a yeni bir Mi Store açılıyor: Mi Mix Alpha burada sergilenecek

İstanbul Cevahir AVM'ye 9 Kasım'da yeni bir Mi Store mağazası açılıyor. Açılışa özel indirim ve hediye ürünlerin olacağı mağazada Xiaomi'nin sıra dışı tasarıma sahip Mi Mix Alpha modeli sergilenecek.

İstanbul’a yeni bir Mi Store açılıyor: Mi Mix Alpha burada sergilenecek Tam Boyutta Gör

Müşterilerin Xiaomi ürünlerini deneyimleyip satın alabildiği Mi Store mağazalarının sayısı artıyor. 9 Kasım Cumartesi günü İstanbul Cevahir AVM'ye Mi Store mağazası açılıyor.

Cevahir AVM’de hizmet verecek mağaza Türkiye’nin 7., İstanbul’un 6. mağazası olma özelliği taşıyor. Bu mağazayla birlikte İstanbul'da teknoloji meraklıları, kendine yakında Mi Store mağazası bulmakta zorluk çekmeyecek.

Yeni Mi Store mağazasında Xiaomi’nin geleceğin telefonu olarak tasarladığı dört yanı ekranla kaplı telefonu Mi Mix Alpha modeli sergilenecek. Mağazaya gelen ziyaretçiler 2000 dolar değerindeki Mi Mix Alpha’yı yakından görme şansı elde edecek.

Mağazanın açılışı 9 Kasım Cumartesi saat 13.00’te gerçekleşecek. Daha önceki Mi Store açılışlarında olduğu gibi bu mağazada da açılışa özel indirimler ve hediyeler sizleri bekliyor.

Takipçilerimizle buluşuyoruz

Mi Store mağaza açılışına DonanımHaber adına Erdi Özüağ da katılacak. 9 Kasım Cumartesi günü mağaza açılışına gelen teknoloji meraklıları indirimi ürünlerin yanı sıra Erdi Özüağ ile tanışma ve sohbet etme fırsatı elde edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim