Anlık Bildirim

İşte karşınızda Moto Z3 Play

Lenovo tarafından önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen Moto Z3 Play'in basın görselleri sızdırıldı. Akıllı telefon 18:9 görüntü oranı ve yan tarafa entegre edilmiş parmak izi sensörüyle gelecek.
Lenovo'nun Moto Z3 Play'i tanıtmasının zamanı geldi, zira şirket Z2 Play modelini 1 Haziran 2017'de lanse etmişti. Ancak Evan Blass'ın sızıntıları sayesinde cihazı görmek için beklemek zorunda kalmayacağız. Yayınlanan yeni görseller Z3 Play'in tüm tasarımını gözler önüne sermiş durumda.
Akıllı telefon 16:9 görüntü oranından, daha uzun 18:9'a geçiş yapıyor. Ayrıca parmak izi sensörünün ön tarafa değil de, yandaki ses açma - kapama tuşlarının altında yerleştirildiğini görüyoruz. Moto'nun sensörü, G6 Play modelinde olduğu gibi Moto logosunun içine yerleştirmemesi ilginç.

Çift arka kamera ve Moto Mod desteği

Bildiğiniz üzere Z2 Play, tek arka kamerayla geldi. Z3 Play ise çift arka kamera teknolojisine sahip olacak. Cihaz, arkadaki mod bağlantısından da anlaşılabileceği üzere Moto Mod'ları desteklemeye devam edecek. Lenovo'nun çok yakında Moto Z3 Play'i resmi olarak tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4750 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim