Anlık Bildirim

İşte karşınızda Samsung Galaxy S9 ve S9+

Akıllı telefonlarla ilgili sızıntılarıyla tanıdığımız Evan Blass (@evleaks) merakla beklenen Samsung Galaxy S9 ve S9+ modellerine ait basın görsellerini yayınladı. İşte yeni nesil amiral gemileri...
Samsung kısa bir süre önce Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerini 25 Şubat'ta düzenleyeceği UNPACKED etkinliğinde tanıtacağını resmen açıklamıştı. Sızıntılarıyla ünlü Evan Blass (@evleaks) yine bir ilke imza atarak Twitter hesabı üzerinden Galaxy S9 serisinin basın görsellerini yayınladı.
Paylaşılan görüntülere baktığımızda yeni nesil amiral gemilerinin tasarım olarak Galaxy S8 ve S8 Plus modellerine benzediklerini görüyoruz. Güney Koreli teknoloji devi tarafından basına dağıtılan etkinlik davetiyelerinde Galaxy S9'un kamerasıyla ön plana çıkacağı vurgulanmıştı. Ayrıca akıllı telefonlarda iris tarayıcı özellikli ön kamera yer alacak.

Galaxy S9, S8 serisinden bir ay erken tanıtılacak

Daha önceki söylentilere göre Galaxy S9, 25 Şubat tarihinde düzenlenecek etkinlikte tanıttıktan sonra 1 Mart itibariyle ön siparişe sunulacak. Galaxy S9'un piyasaya çıkış tarihinin ise 16 Mart olması bekleniyor. Samsung Galaxy S8'i geçen yıl 29 Mart'ta New York'ta düzenlenen özel bir etkinlikle tanıtmış ve hemen ertesi gün ön sipariş almaya başlamıştı. Şirket akıllı telefonu 21 Nisan'da ABD ve dünyanın çeşitli bölgelerinde satışa sundu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19058 kez okundu.
78 kişi, toplam 79 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim