Anlık Bildirim

JanKenUP!: Taş-kağıt-makas bu kadar güzel olmamıştı

Taş-kâğıt-makas oyununda refleksinizin ne kadar iyi olduğunu anlamak istiyorsanız JanKenUP! mobil oyunu en iyi tercih olacaktır. Sürekli motivasyon gerektiren maçlar ile kendinizi test edin. 

JanKenUP! Tam Boyutta Gör

Tarihi milattan önceye Çin hanedanlığına dayanan taş-kâğıt-makas, sadece elinizle oynanan en basit oyunlardan biri durumunda. Şilili bir geliştirici bu basit oyundan ödüllü bir başarı hikâyesi çıkarmış. JanKenUP! bu yılın en iyi oyunları arasında yer aldı. 

JanKenUP! neler sunuyor?

Taş-kâğıt-makas oyununu temel alan JanKenUP! işin içine biraz daha aksiyon katmış. Dünya çapındaki ünlü taş-kâğıt-makas oyuncularının karakterlerini oynanabilir hale getiren oyun bazı mekanikleri değiştirmiş. Örneğin sürekli olarak yapay zekâya karşı tahminde bulunmanız gerekmiyor. Karşı tarafın hamlesi size gösteriliyor ve saniyeler içerisinde buna cevap vermeniz gerekiyor. Sürekli bu şekilde oynanış bir süre sonra dikkatinizi dağıtabiliyor. 

Karşı hamleyi görerek oynadığınız oyunda bazen hamleyi göstermiyor ve tahmin etmeniz isteniyor. Oyun genelde hız üzerine odaklandığı için sürekli bir motivasyon gerektiriyor. Oyunda ister hikâye modunda ilerleyerek tüm karakterleri açabiliyorsunuz. İsterseniz zamana karşı yarışıyor ve ilk yenilgide başa dönüyorsunuz. Ayrıca dünya çapında oyuncularla turnuvalarla kapışıyorsunuz. Çeşitli güçlendirmeler ve tüm karakterlerin bir anda açılması için ödeme de yapabiliyorsunuz ancak genel ilerleyişte ücretsiz bir şekilde eğlenebilirsiniz. 

JanKenUP! JanKenUP! JanKenUP! JanKenUP! Humita Çevrimdışı Ücretsiz

JanKenUP?!? JanKenUP?!? JanKenUP?!? JanKenUP?!? Games Ücretsiz 181,4 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim