Anlık Bildirim

PS özel oyunlar yapan Japan Studio'nun ismi, PlayStation Stüdyoları listesinden kaldırıldı

Birçok oyun geliştiren ve birçok oyunun geliştirilmesine yardımcı olan Japan Studio, PlayStation'ın birinci parti oyun stüdyoları listesinden tamamen kaldırıldı.

Japan Studio artık PlayStation Stüdyosu değil Tam Boyutta Gör

Özellikle özel oyunları ile dikkat çeken PlayStation'ın bildiğiniz gibi birçok birinci parti stüdyosu bulunuyor. Bu stüdyolardan Japan Studio ise geçtiğimiz saatlerde listeden kaldırıldı.

Japan Studio Kapanıyor

Geçtiğimiz aylarda Bloodborne'un yapımcısı Masaaki Yamagiwa da dahil olmak üzere Japan Studio'dan birçok isim ayrılmıştı. Bu ayrılışların ardından da Sony, stüdyonun kapatılacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise PlayStation'ın birinci parti stüdyolarının bulunduğu liste güncellendi ve Japan Studio bu listeden kaldırıldı. Bu da aslında stüdyonun artık tamamen kapandığı anlamına geliyor olabilir.

Japan Studio; Demon's Souls, Bloodborne ve The Last Guardian gibi oyunları ngeliştirilmesinde yardımcı olmuş, Knack ve Playroom (PS4) gibi yapımların da geliştiriciliğini yapmıştı. Masaaki Yamagiwa haricinde daha öncesinde Teruyuki Toriyama ve Keiichiro Toyama da stüdyodan ayrılmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim