Anlık Bildirim

Jeff Bezos'un Dünya'ya dönmemesi için imza kampanyası başlatıldı

20 Temmuz tarihinde bir roketle uzaya çıkmayı planlayan Amazon kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos için internette Dünya'ya geri dönmemesi için bir imza kampanyası başlatıldı.

Jeff Bezos'un Dünya'ya dönmemesi için imza kampanyası başlatıldı Tam Boyutta Gör

Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos 20 Temmuz'da Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinden havalanacak olan Blue Origin roketi ile birlikte uzaya çıkma hazırlığı yapıyor. 2021 yılı Forbes dergisinin yayınladığına göre Jeff Bezos şu anda 195,3 milyar dolarlık bir servete sahip ve bu servetiyle dünyanın en zengin 100 insanının arasına giriyor. 

Pandemi döneminde bütün dünyada maddi sorunlar yaşanırken büyük bir büyüme gösteren Amazon şirketi, çalışanlara kötü muamelesiyle de sık sık gündeme gelmişti. Bu anlamda bir kesim için girişimci bir kahraman olarak görünen Jeff Bezos, başka bir kesim için de bir anti-kahramandan ibaret. Milyarder iş adamı uzaya yapacağı gezide kardeşi Mark Bezos'un yanında açık artırmayla 28 milyon dolar ödeyen bir kişiyi daha götürecek. 

[bkz=134795]

Jeff Bezos'u sevmeyen bir grup bu haber üzerine internette Jeff Bezos'un Dünya'ya geri dönememesi için bir imza kampanyası başlattı. Şimdiden altı binden fazla insanın imzaladığı kampanya elbette bir amaca ulaşmayacak ama Jeff Bezos'un halk tabanındaki karşılığı çok da iyi görünmüyor gibi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim