Anlık Bildirim

JFK suikastini konu alan yeni bir film geliyor: Al Pacino da kadroda

John F. Kennedy suikastını konu alan filmler arasına bir yenisi ekleniyor. Oyuncu kadrosunda Al Pacino ve John Travolta gibi yıldızlar bulunan Assassination, cinayeti mafyanın bakış açısıyla anlatacak
JFK suikastini konu alan yeni film yolda: Al Pacino da kadroda
Pulitzer ödüllü David Mamet'in (Heist, Wag the Dog) John F. Kennedy suikastini konu alan gerilim filmi sağlam bir oyuncu kadrosuna kavuştu. Variety'nin haberine göre Eski ABD başkanının öldürülmesini anlatacak projeye Viggo Mortensen, Shia LaBeouf, Al Pacino, Courtney Love ve John Travolta dahil oldu.

Yeni adı Assassination (önceki adı 2 Days/1963) olan filmin uluslararası dağıtımını Arclight Films üstlenecek. Konusu kısaca şöyle: "Yıl 1963. Önemli bir organize suç davası sürecinde, Chicago Mafyası'nın lideri, Başkan John F. Kennedy'nin ölüm emrini vererek, bir ulusun akışını değiştiren ölümcül bir komploya imza atar."

JFK suikastini konu alan yeni film yolda: Al Pacino da kadroda Tam Boyutta Gör

Çekimler Eylül'de başlıyor

Mamet senaryoyu Nicholas Celozzi ile birlikte yazacak. Filmle ilgili daha önce çıkan haberlerde suikastin gerçekleştirilmesinden 48 saat önceki olaylara odaklanacağı ve hikayeyi mafyanın bakış açısından anlatacağı belirtilmişti.

Görüntü yönetmenliğini Oscar ödüllü Robert Elswitt'in yapacağı Assassination'ın çekimlerine Eylül ayında başlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim