Anlık Bildirim

John Wick'in spin-off filmi Ballerina'nın vizyon tarihi belli oldu

Len Wiseman tarafından yönetilen, başrolünde Ana de Armas'ın yer aldığı aksiyon gerilim filmi Ballerina'nın vizyon tarihi belli oldu. John Wick serisinin spin-off'u kadın bir suikastçiyi işleyecek.
John Wick'in spin-off'u Ballerina'nın vizyon tarihi açıklandı
Lionsgate, John Wick serisinin spin-off'unun vizyon tarihini açıkladı. Başrolünde Ana de Armas'ın yer aldığı aksiyon gerilim filmi Ballerina, 7 Haziran 2024'te sinemalarda olacak. Merakla beklenen filmin senaryosu Shay Hatten tarafından yazıldı.

Haber, John Wick 4'ün dünya genelinde 250 milyon dolar gişe hasılatına ulaşmasının ardından geldi. Keanu Reeves'in başrolde olduğu aksiyon serisinin toplam gişe hasılatı şimdiden 833 milyon doları aşmış durumda.

John Wick'in spin-off'u Ballerina'nın vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Ballerina filminin konusu

Daha önce Ballerina'da başrolü Ana de Armas'ın oynayacağı bildirilmişti. Film, kadın bir suikastçinin ailesini öldüren kişilerden intikam alma hikayesini anlatacak. Olaylar serinin üçüncü ve dördüncü filmleri arasında gelişecek.

John Wick'in spin-off'u Ballerina'nın vizyon tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Spin-off filminin ana oyuncu kadrosunda Anjelica Huston, Gabriel Byrne, Catalina Sandino Moreno, Norman Reedus, Ian McShane, Keanu Reeves ve kısa süre önce hayatını kaybeden Lance Reddick gibi isimler de yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim