Anlık Bildirim

Joker 2 filminin yapım süreci devam ediyor

2019 yılında yayınlanan ve fazlasıyla sevilen The Joker filminin ikincisi için çalışmalar devam ediyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Joker 2 filminin yapım süreci devam ediyor Tam Boyutta Gör

DC çizg iroman evreninin şüphesiz en önemli karakterlerinden birisi Joker. Daha önce birçok Batman filminde izlediğimiz Joker, 2019 yılında yayınlanan The Joker filmi ile kendi özel filmine kavuştu.

Hem genel olarak aldığı olumlu yorumlarla hem de gişedeki başarısıyla Warner Bros'un istediği başarının yakalandığı aşikar bir durum. Her ne kadar bağımsız bir film olarak yazılıp devam filmi olmayacak düşüncesiyle yola çıkılsa da elde edilen "başarı" yüksek olunca devam filmi için de çalışmalar başladı.

Geçtiğimiz yıl The Joker 2'nin yapımına başlandığına dair haber çıkmıştı ancak bu haber önce reddedildi sonra tekrar onaylandı. O günden sonra da filmden pek bir haber alınamadı. Geçtiğimiz saatlerde The Hollywood Reporter'ın yayınladığı rapora göre de The Joker 2'nin yapım süreci hala devam ediyor. Ne yazık ki bir ayrıntı yine paylaşılmadı.

The Joker'ın ilk filminin yönetmenliğini Todd Phillips, senaristliğini ise Todd Phillips ve Scott Silver üstleniyordu. Filmin başrolünde ise bu rol ile Oscar kazanan Joaquin Phoenix bulunuyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9594 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
the joker, dc ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim