Anlık Bildirim

Joker gibi bağımsız olan Superman filminden yeni detaylar paylaşıldı

Geçtiğimiz aylarda duyurulan Superman filminin oyuncu ve yönetmen seçimi ile ilgili yeni detaylar açıklandı. Ayrıca filmin yine Kal-El'i konu alacağı da eklendi.

Joker gibi bağımsız olan Superman filminden yeni detaylar paylaşıldı Tam Boyutta Gör

DC'nin hem çizgi roman evreninde hem de sinema evreninde büyük bir yere sahip olan Superman'in yeni filmi bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Duyurulmasından bu yana pek detay bilinmiyordu ancak geçtiğimiz saatlerde birkaç ufak detay açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda da duyurulduğu gibi yeni Superman filminin başrolünde siyahi birinin oynaması isteniyordu. Hala bir oyuncu bulunmuş değil ancak stüdyo tarafından şu anda hem başrolün hem de yönetmenin siyahi biri olması özellikle isteniyor. Dediğimiz gibi henüz yönetmen de başrol de bulunamadı. Filmin senaristliğini daha önce Marvel'ın Black Panther ve Captain America gibi çizgi roman serilerinde yazarlık yapmış olan Ta-Nehisi Coates üstleneceği zaten açıklanmıştı.

Bu yeni Superman filmi aynı The Batman ve The Joker filmleri gibi DC'nin sinematik evreninden bağımsız bir film olacak. Açıklanan yeni detaylarda en dikkat çeken durum ise filmin, Superman'in Calvin Ellis olan versiyonuna değil, hepimizin bildiği Kal-El versiyonuna odaklanacağı.

Çizgi romanlarda zaten Calvin Ellis isimli siyahi bir Superman bulunuyordu. İnsanlar da bu yüzden bu filmde Superman'in Calvin Ellis olacağını düşünmüştü. Ancak yapılan açıklama filmdeki Superman'in yine Kal-El olacağı yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15426 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
warner bros, dc ve
2 etiket daha superman Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim