Anlık Bildirim

Kadıköy'e Xiaomi satış noktası açılıyor

İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Rıhtım Caddesi PTT şubesine Xiaomi standı açılıyor. Editörlerimizden Erdi Özüağ, açılışa katılacak.

Kadıköy'e Xiaomi satış noktası açılıyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin ülkemizdeki distribütörlerinden Türkmi, İstanbul’a yeni stant açıyor. Türkmi standında Xiaomi marka ürünler Xiaomi Türkiye güvencesiyle satılacak. Türkmi standının açılışı 14 Şubat saat 15.00’te yapılacak. Açılışa editörlerimizden Erdi Özüağ katılacak.

Türkmi’nin ülkemizdeki dördüncü standı, 14 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Kadıköy Rıhtım Caddesi’ndeki PTT şubesi içerisinde açılacak. Açılışa özel hediyeler ve çekilişler yapılacak. Mi Store mağazalarından farklı olarak Türkmi standında Mi Note 10 Pro'nun satışı da yapılıyor. Ayrıca açılış günü Erdi Özüağ ile fotoğraf çekinme ve tanışma fırsatı elde edebilirsiniz.

Türkmi, PTT işyerleri içerisine açtığı stant sayısını arttırmayı hedefliyor. Firma, 2020 yılı içerisinde 200 adet PTT şubesine satış noktası kurmayı planlıyor.

Türkmi’nin Kadıköy’deki stant açılışına özel olarak DH takipçilerine akıllı telefon hediye ediyoruz. Hediye hakkındaki detayları ve katılım koşullarını önümüzdeki günlerde Instagram hesabımızdan duyuracağız.

DH Instagram

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim