Anlık Bildirim

God of War tarzında karanlık bir Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor

Ninja Kaplumbağalar’a dayalı yeni bir oyunun geliştirilme aşamasında olduğu ancak bu oyunun uyarlandığı kaynak nedeniyle çok daha olgun ve karanlık bir tarza sahip olacağı açıklandı.
Karanlık bir Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor Tam Boyutta Gör
Ninja Kaplumbağalar (Teenage Mutant Ninja Turtles), oyunları ile olmasa da çizgi film ve çizgi romanlarıyla geniş kitleler tarafından seviliyor. Yapılan sinema filmleri ortalama bir seviyede olsa da yapılan bir duyuru ile Ninja Kaplumbağalar’ın öncekilerden çok daha farklı bir tarzda yeni bir oyununun geliştirilme aşamasında olduğu söylendi. 

Beklenmedik tarzda Ninja Kaplumbağalar oyunu geliyor

Ninja Kaplumbağalar’ın haklarını elinde tutan Paramount Global’in oyunlardan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Doug Rosen'e göre 2020 yılında çıkan The Last Ronin çizgi romanı, geliştirilen yeni oyuna uyarlanacak. The Last Ronin’de bildiğimiz eğlenceli ve renkli bir Ninja Kaplumbağalar hikayesinden ziyada daha karanlık bir hikaye işleniyor. Rosen, Last Ronin video oyunu uyarlamasının adı açıklanmayan bir stüdyo tarafından geliştirildiğini ve muhtemelen piyasaya sürülmesine "birkaç yıl" olduğunu söyledi.

(Yazının devamında kritik öneme sahip spoiler yoktur.)

Ninja Kaplumbağalar oyunu nasıl olacak?

Karanlık bir Ninja Kaplumbağalar oyunu geliştiriliyor Tam Boyutta Gör
The Last Ronin uyarlaması Ninja Kaplumbağalar oyunu, tek bir kaplumbağanın hayatta kaldığı diğerlerinin ise öldüğü bir gelecekte geçecek. Rosen, yaptığı açıklamada oyunun üçüncü şahıs aksiyon RPG türünde, AAA kalitesinde ve genel olarak son God of War oyunları tarzında olacağı söyledi.

Beş sayılık The Last Ronin çizgi romanında hayatta sadece tek kaplumbağa kalmıştı. Splinter dahil geri kalanların tamamı Foot Clan tarafından yok edilmişti, ayakta kalan kaplumbağa ise savaşın harap ettiği New York şehrinde adalet arayışına girişmişti. Bu arada şehrin Shredder'ın torunu tarafından yönetildiğini de belirtelim.

Çizgi romanı okumayanlar için hayatta kalan kaplumbağanın adını açıklamayacağız ancak kendisi zaman zaman kardeşlerinin hayatta olduğuna inandığı halüsinasyonlar görmekteydi. Doug Rosen, bu halüsinasyonlar ve flashbackler sayesinde diğer karakterlerin oynanabilir hale gelebileceğini söyledi. Ancak şimdilik bu oynanış detayları kesinleşmiş değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7171 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ninja kaplumbağalar, Paramount Global ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim