Anlık Bildirim

Karşınızda Samsung Galaxy Note 10 Lite

Galaxy Note 10 fiyatı biraz yüksek geldiyse önceki yılın donanımını başarılı bir kamera paketiyle bir araya getiren Galaxy Note 10 Lite modeli ilginizi çekebilir.

Karşınızda Samsung Galaxy Note 10 Lite Tam Boyutta Gör

Galaxy Note 10 serisinin yüksek fiyatı nedeniyle daha uygun fiyatlı alternatif arayan tüketiciler için hazırlanan Galaxy Note 10 Lite modeli tanıtıldı. Dış görünüş açısından Galaxy S10 ile benzer çizgilere sahip ancak donanım açısından biraz daha düşük.

Galaxy Note 10 Lite özellikleri

Galaxy Note 10 Lite modelinde yine aynı 6.7 inçlik 2400x1080 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran yer alıyor. Delikli çentik tasarımı ile agresif bir ekran-kasa oranı elde edilmiş. Arka kısımda ise kare tasarımlı kamera yuvasına yer verilmiş.

Yonga seti tarafında Galaxy S9 döneminde gördüğümüz Exynos 9810 yonga setine yer veriliyor. 6GB ve 8GB RAM seçenekleri ile birlikte 128GB depolama kapasitesi sunulmuş. Batarya kapasitesi yine 4500mAh.

Kamera tarafında 12MP çözünürlüğünde OIS destekli ana sensör yer alırken yanında 12MP çözünürlüğünde 2x telefoto sensör ve 12MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı sensör yer alıyor. Ön kamera yine 32MP çözünürlüğünde. Galaxy Note 10 Lite modeli de CES 2020 fuarında netlik kazanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10998 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 10 lite ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim