Anlık Bildirim

Katlanabilir ekranlı 20.5 inç MacBook Pro geliyor

Analist Ross Young, Apple'ın beklenen katlanabilir cihazları hakkında konuştu. Katlanan ekranlı 20.5 inç MacBook Pro için bir tarih paylaşırken, katlanabilir iPad'in ufukta görünmediğini söyledi.
Katlanabilir MacBook Pro 20.5 inç Tam Boyutta Gör
Apple’ın katlanabilir iPhone, iPad ve hatta MacBook modelleri merakla bekleniyor. Şirketin katlanan cihazları yakın zamanda tanıtmacağı bilinse de söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Gurman ve Kuo’dan sonra ekran analisti Ross Young da Apple’ın gelecek ürünleri hakkında tahminde bulundu.

Young’a göre, 2025’te tanıtılacak MacBook Pro, 20.5 inç katlanabilir ekrana sahip olacak. Analist, Apple’ın katlanır ekranlı dizüstü bilgisayar için patent aldığını, kesinlikle böyle bir ürün üzerine çalıştığını söylüyor. 2024’te çıkacağı söylenen katlanabilir iPad hakkında ise bir duyum almadığını paylaştı.

Bununla birlikte Apple’ın katlanabilir pazara girip girmeyeceği, ne zaman ve nasıl gireceği hakkında hâlâ net bir bilgi yok. Apple, patentini almasına rağmen hiçbir zaman katlanan ürün çıkarmayabilir. Reklamlarda Apple’ı katlanabilir ürün üzerinden vurmaya çalışan Samsung’un son çeyrekte sekiz yılın en düşük kârını elde ettiği biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim