Anlık Bildirim

Kıyamet sonrasında geçen oyun Metro 2033 Redux, Epic Games'te ücretsiz

Epic Games'in 15 gün boyunca her gün bir oyun hediye edeceği kampanya devam ediyor. Kampanyanın altıncı gününde Epic Games, Metro 2033 hediye ediyor.

Kıyamet sonrasında geçen oyun Metro 2033 Redux, Epic Games'te ücretsiz Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta duyurulan ve birkaç gün önce başlayan her gün bir ücretsiz oyun kampanyasının altıncı gününde ücretsiz verilecek oyun belli oldu. 

Epic Games bugün ücretsiz verdiği oyun, Metro serisinin ilk oyunu ve döneminin en iyi oyunlarından biri olan Metro 2033. Oyunu yarın, yani 23 Aralık 19.00'a kadar Epic Games hesabınıza eklerseniz oyun tamamen sizin olacak. Buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz. Oynamayan oyunlara şiddetle tavsiye ettiğimiz bir oyun. Oyunun Epic Games'teki değeri 31,00 TL.

Epic Games'in yarın vereceği oyun şu an için belli değil ancak geçtiğimiz günlerde sızdırılan liste şu ana kadar doğru bir şekilde gidiyor. O listeye göre yarın verilecek oyun, popüler strateji oyunu Tropico 5. O da yarın 19.00'da erişime açılacak. O zamana kadar bugünün oyununu hesabınıza eklemeyi unutmayın.

Tanırım Yazısı

2013'te dünya, neredeyse tüm insanlığı yok eden ve dünya yüzeyini zehirli bir çorak araziye dönüştüren kıyamet benzeri bir olayla harap oldu. Hayatta kalan bir avuç insan, Moskova'nın yeraltı derinliklerine sığındı ve insan uygarlığı yeni bir Karanlık Çağa girdi.

Yıl 2033. Bir neslin tamamı yer altında doğup büyüdü ve kuşatılmış Metro İstasyonu Şehirleri hayatta kalmak için mücadele ediyor, hem birbirleriyle hem de dışarıda bekleyen mutant canavarlarla.

Yangından önceki son günlerde doğan fakat yer altında büyüyen Artyom'sunuz. Şehir sınırlarının ötesine hiç geçmemişken kaçınılmaz bir olay, insanoğlundan geriye kalanları yaklaşan korkunç bir tehdit hakkında uyarmak üzere son çare olarak Metro sisteminin kalbine gidilmesini gerektiriyor.

Yolculuğunuz sizi, metro altındaki unutulmuş mezarlardan, eylemlerinizin insanlığın kaderini belirleyeceği, yukarıdaki ıssız ve çorap topraklara götürüyor.

Peki ya asıl tehdit içerideyse?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5106 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
metro 2033, ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim