Anlık Bildirim

Kobe Bryant’ın yayımlanmamış fotoğrafları NFT olarak yayımlanacak

NFT dünyası ilginç içeriklerle büyümeye devam ediyor. Bu defa Kobe Bryant'ın yayınlanmamış fotoğrafları NFT olarak yayınlanacak.

Kobe Bryant’ın yayımlanmamış fotoğrafları NFT olarak yayımlanacak Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda oldukça popülerlik kazanan NFT koleksiyonlarına bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor. Efsane NBA oyuncusu Kobe Bryant’ın daha önce hiç yayımlanmayan fotoğrafları NFT’ye dönüştürülecek.

Kobe Bryant’ın daha önce hiç yayınlanmamış sekiz adet siyah beyaz fotoğrafından oluşan koleksiyon, Cryptograph’ta NFT olarak satışa çıkarılacak. “Kobe” isimli koleksiyon, Bryant’ın 23 yaşında yükselen bir yıldız olduğu 1999 yılında çekilmiş fotoğraflarını içeriyor. Fotoğraflar, Bryant'ın süslü spor kariyerinin zirvesinden önce Smashbox Studios'tan Davis Factor tarafından çekildi.

Satıştan elde edilen gelir ise efsane oyuncunun anısına Mamba & Mambacita Spor Vakfı’na aktarılacak. Vakıf, finansal açıdan yetersiz olan topluluklarda spor programlarını finanse etmek için çalışan, kar amacı gütmeyen bir kuruluş.

Vakıf, her ikisi de 26 Ocak 2020'de bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Bryant ve kızı Gianna'nın mirasını onurlandırmak için yeniden adlandırıldı. "Mambacita" Gianna'nın takma adıydı; Kobe'ninki "Kara Mamba" idi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim